Адміністрація Януковича допускає залучення Росії до врегулювання ситуації

Президент Віктор Янукович готовий брати участь в діалозі з опозицією для врегулювання ситуації в країні за участю іноземних представників, зокрема, російських. Про це в середу, 11 листопада, заявила керівник головного управління з питань конституційно-правової модернізації Адміністрації президента Марина Ставнійчук.

Віктор Янукович готовий до діалогу з опонентами заради розв'язання політичної кризи, яка далі загострюється в Україні, повідомляє з посиланням на пані Ставнійчук «Радіо Свобода».

При цьому вона зазначила, що для участі в переговорах українська влада готова також залучити міжнародних експертів і посередників не тільки з європейських країн, але і з сусідньої Росії.

Нагадаємо, сьогодні, 11 грудня, у Києві має відбутися черговий етап круглого столу між опозицією і владою з пошуку шляхів виходу з ситуації, що склалася.

Як повідомляв, що сьогодні, 11 грудня, близько години ночі озброєні бійці спецпідрозділу «Беркут» і внутрішніх військ розпочали «зачистку» наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві. Станом на нинішній час силовики вже відтіснили мітингувальників від барикад, які перекривали вулиці Інститутської і Хрещатик.

Нагадаємо, один із заарештованих учасників Майдану написав у соціальній мережі про звірства кримського спецназу і побиття затриманих в автозаку. Це не єдине повідомлення про побиття, опубліковане в ЗМІ і соцмережах.

У МВС факти побиття спростовують і кажуть про десять постраждалих міліціонерів.

Після невдалого штурму будівлі КМДА міліція відійшла від Майдану Незалежності та Хрещатика.

Джерело: НБН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: