Богословська закликає вийти на Майдан

Екс-"регіоналка" вважає, що після 11 грудня політико-правового виходу з нинішньої політичної кризи вже немає

Довкола президента існує декілька груп впливу. Одна, до якої входить Клюєв, Медведчук та інші, налаштована на силовий сценарій розвиту подій. Є й інша група,  яка налаштована шукати вихід із ситуації. Але ті, хто стоїть "до тіла" найближче – прибічники силового протистояння.

Про це під час прямого ефіру на каналі ТВі заявила Інна Богословська, народний депутат, котра вийшла з фракції Партії регіонів.

"Влада повинна дати знак Майдану, що вона почула суспільство, – заявила вона, – тому я закликаю Азарова подати у відставку. А після цього можна сідати за стіл переговорів".

Говорячи про варіанти можливого виходу зі ситуації, Богословська заявила: "Кожен день Майдану змінює виклики. Якщо пару днів тому аналітики говорили про можливість політико-правового виходу, то сьогодні такого виходу – політико-правового – вже немає".

Вона також зауважила, що міжнародна спільнота "дуже пізно підключилася до врегулювання політичної кризи в Україні".

Богословська повідомила, що зараз здійснюються спроби "підтягнути" до ситуації армію. "Але якщо армія зрозуміє, що більшість суспільства  – на боці Майдану, вона нічого не робитиме".

"Саме тому сьогодні на Майдані повинна бути максимальна кількість людей, – зауважила Богословська. – Щоб характер стосунків у площині "влада – Майдан" нарешті змінився. Бо зараз ці стосунки залишаються без змін…"

ТВі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: