Для дітей з малозабезпечених сімей організуються свято з екоіграшками

Управління соціального захисту спільно з компанією «Ігротеко» проведуть захід до дня Св. Миколая для дітей із малозабезпечених сімей. Свято проведуть 16 грудня в крамничці «Ігротеко».

«Команда «Ігротеко» завжди дбає про діточок, даруємо їм радість і тепло. Тому всі організаційні витрати компанія бере на себе, щоб діти отримали незабутні враження від свята», - зазначають організатори.

Додамо, у листопаді цього року компанія «Ігротеко» відсвяткувала свій 3-й день народження. ТМ «Ігротеко» пропонує розвиваючі, екологічні конструктори з деревини дуба для дітей від 3-х років. Верхня вікова межа відсутня, оскільки підприємство виготовляє різні за рівнем складності конструктори - від найпростіших до найскладніших, за якими навіть дорослі із задоволенням проведуть не один вечір.

Здобутками команди «Ігротеко» на сьогоднішній день є перемоги в номінаціях «Відкриття року-2011» та «Краща розвиваюча іграшка-2012» в межах щорічних конкурсів «Краща іграшка року»  на Міжнародному форумі товарів та послуг для дітей «Baby Expo» та любов і визнання продукції дітьми і дорослими.  Відвідувачі дитячих магазинів, фестивалів, ярмарків, конкурсів неодноразово мають змогу знайомитись з виробами львівського виробника, взяти участь у майстер-класах і гарно провести свій час. «Ігротеко» - команда креативних ентузіастів, які дбають про інтереси дітей та хочуть зробити їх щасливими. З появою на українському ринку  конструкторів «Ігротеко» у дітей з’явилась можливість гратися якісною іграшкою – безпечною, корисною, екологічною, доброю, яка не містить шкідливих домішок, не фарбована.

Марія Юрків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: