Міліція відпустила вісьмох затриманих вночі активістів Євромайдану

Затриманих в ніч на середу, 11 грудня, в результаті штурму учасників Евромайдана на центральній площі Києва відпустили з Шевченківського районного відділення міліції. Про це повідомили народний депутат («УДАР») Оксана Продан та адвокати координаційного центру правового захисту Штабу національного опору.

Як повідомляв НБН, до райвідділу спочатку привезли 10 затриманих. В даний час вісім із затриманих вже звільнені.

Як повідомили в прес-службі київської міліції, після складання адміністративних протоколів за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство, карається штрафом або громадськими роботами), всі вони будуть відпущені.

Нагадаємо, що сьогодні, 11 грудня, близько 1:00 ночі озброєні бійці спецпідрозділу « Беркут» і внутрішніх військ почали «зачистку» наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві. Станом на нинішній час силовики вже відтіснили мітингувальників від барикад, які перекривали вулиці Інститутська та Хрещатик.

Між силовиками і людьми, які перебувають на Майдані, виникають сутички. Є кілька поранених. Є інформація про те, що побитий свободівець Андрій Іллєнко. Також в соцмережах пройшла інформація про декілька десятків затриманих учасниках мирного Майдану.

Джерело: НБН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: