Руйнівну хвилю в Україні потрібно зупинити, - експерт

«Безперечно, ми живемо у цивілізованій демократичній державі, де кожен має право на вільне волевиявлення, в тому числі і шляхом участі у громадських акціях протесту. Українська влада поважає це невід’ємне право громадян. Сьогодні позиція влади чітка: силові дії, котрі призвели до всенародного обурення та хвилі протестів, рішуче засуджуються», - про це Дивись. Інфо повідомив голова Івано-Франківської обласної організації ВМГО "Молоді регіони" Олександр Когут.

Цієї ж думки дотримується також керівництво та активісти ВМГО «Молоді регіони».

Молоді регіонали вважають, що агресія у вирішенні будь-яких питань – це нецивілізовані методи, котрі неприйнятні в демократичному суспільстві. Будь-які прояви насильства з обох сторін протистояння неприпустимі.

«Необхідно стабілізувати ситуацію, заспокоїти людей, а винні у сутичках між мітингувальниками і міліцією, беркутівцями повинні бути покарані у відповідності до діючого законодавства. Але для цього важливо мобілізувати усі сили та терпіння для того, щоб зберегти громадський порядок, ефективно запобігати провокаціям і стримати тих схвильованих, імпульсивних людей, яких підбурювачі штовхають на протиправні дії. Необхідно зупинити руйнівну хвилю, здатну завдати непоправної шкоди державній стабільності в Україні», - відзначив Олександр Когут

Нагадаю, Президент України Віктор Федорович Янукович у своєму нещодавньому інтерв’ю провідним українським телеканалам однозначно заявив: влада й опозиція мають об’єднатися для з’ясування всіх обставин подій останніх днів, пов’язаних з проведенням масових акцій. Президент перед усією країною заявив про підтримку громадянських акцій і підтвердив: влада і народ єдині у виборі європейського майбутнього для України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: