Сало: до мене запізно звернулись за допомогою (відео)

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало клопотатиме, щоб змінили міру запобіжного заходу для львівського фотографа Олега Панаса. Про це очільник Львівщини повідомив сьогодні, 11 грудня, під час брифінгу, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Зазначимо, голова ОДА дізнався про цю справу напередодні, на зустрічі із активістами, які пікетували Львівську обласну державну адміністрацію.

«Вчора, коли арештували Олега Панаса, я був у відрядженні у Миколаївському районі, у місті Новий Розділ. Потім мені сказали представники ініціативної групи і я перейнявся проблемою», – розповів Олег Сало.

За словами Олега Сала, щодо цієї справи  вже розмовляв з Адміністрацією Президента, Головним слідчим управлінням МВС України та Генеральним прокурором України Віктором Пшонкою.

«Я не маю права втручатись у судове розслідування, я маю право лише клопотати і моє клопотання почули», – додав Олег Сало.

"Мене почув особисто Генеральний прокурор. Проблема у тому, що до мене звернулись уже після рішення суду. Якби звернулись раніше - ми б цю проблему вирішили", - наголосив голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, львівського фотографа Олега Панаса рішенням Печерського райсуду Києва арештовано на 2 місяці за участь у масових заворушеннях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: