Сало каже, що на Євромайдан не впливає, а «вибиває» гроші від Азарова (відео)

Голова Львівської ОДА Олег Сало координує дії щодо Євромайдану, але не впливає на цей процес.

Про це Сало повідомив на брифінгу, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Я, як і всі ви тут, хочу у Європу. Я за волевиявлення наших громадян, але вони повинні бути мирними. Не потрібно ніяких протестів, не потрібно блокувань, тому що не потрібно заважати працювати. Ми хочемо працювати і ми працюємо», - розповів Олег Сало.

Голова Львівської ОДА також наголосив, що прийняття обласного бюджету затягується, тому «ми уже своїми розпорядженнями приймаємо рішення про те, щоб виплачувати зарплати і пенсії у 2014 році, незалежно коли буде прийнятий бюджет. Тобто робота проводиться і у нас на сьогодні зарплати, пенсії, виплати сиротам, батькам, які опікуються на повному обсязі, тобто ще деякі соціальні проблеми є на 60%, але я більше, ніж впевнений, що до кінця місяця ми усе закриємо».

«Це все залежить від КМУ, бо від них кошти ще не поступають. Я розмовляв із ними і вони сказали, що допоможуть нам вирішити усі ці питання», - наголосив Олег Сало.

Голова ОДА також повідомив, що від часу призначення на посаду Львівщина додатково отримала на захищені та незахищені статті бюджету 232 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: