Штурм "Беркута" на Майдані Незалежності (відео)

Сьогодні бійці спецпідрозділу "Беркут" і внутрішніх військ захопили контроль над частиною барикад на Майдані Незалежності. У даний час тривають робитися спроби штурму біля Будинку профспілок.

Як повідомляв "Обозреватель", бійці спеціального призначення внутрішніх військ і "Беркут" намагалися прорвати барикади навколо Евромайдана.

"Беркут" і внутрішні війська вночі зробили спробу зламати барикади на Майдані Незалежності та центральних вулицях. Відео . До цього судовий виконавець зачитав відповідне рішення. Люди стягуються на Евромайдан . Виходи з метро " Хрещатик" і "Майдан Незалежності" закриті.

Сьогодні бійці спецпідрозділу " Беркут" і внутрішніх військ захопили контроль над частиною барикад на Майдані Незалежності. У даний час тривають робитися спроби штурму біля Будинку профспілок.

Як повідомляв "Обозреватель" , бійці спеціального призначення внутрішніх військ і "Беркут " намагалися прорвати барикади навколо Евромайдана .

Група евромайдановцев відтіснила "Беркут" від будівлі Будинку профспілки , який намагалися штурмувати бійці .

Раніше в опозиції заявили , що на годину ночі заплановано спецоперацію по зачистці Евромайдана підрозділами внутрішніх військ та "Беркуту" .

У Києві та інших містах України вже більше двох тижнів тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Евромайдан . Вони почалися 21 листопада після оголошення урядом про припинення підготовки Угоди про асоціацію з ЄС.

У ніч на 30 листопада бійці " Беркута " жорстоко розігнали мирну акцію протесту на Майдані Незалежності , громадянські акції Евромайдана переросли в політичний протест.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: