Львівщина щодня відправляє до Києва утричі більше людей, ніж раніше

Упродовж останніх кількох днів Львівщина відправляє на Майдан до Києва утричі більше людей, ніж минулого тижня. Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, виступаючи 12 грудня 2013 року на вічі у Львові.

Ірина Сех  висловила вдячність батькам, які не бояться відпускати своїх дітей на майдани, щоб вони виявляли свою громадянську позицію. "Дякую і батькам, які самі виходять на Майдани, - зазначила Ірина Сех. - Основне наше завдання - живити київський Майдан. І я хочу вам повідомити, що в останні дні Львівщина відправляє на Майдан до Києва утричі більше людей, ніж минулого тижня", - наголосила вона.

Вона закликала добровольців їхати до столиці. Нардеп також повідомила, що почалися репресії щодо освітян, які підтримують Майдан, їх запрошують в прокуратуру, щоб дати пояснення.

"Окрім того, в нас з'явилися львівські хруні. Коли вся Україна підіймається,  керівник львівської пошти не пускає своїх працівників на львівський Майдан навіть в обідній і вечірній час. Я вже мовчу про листівки проти євро інтеграції, які незаконно розповсюдила Укрпошта", - зазначила Ірина Сех.

Ірина Сех закликала львівський Майдан пікетувати управління СБУ та львівське відділення Укрпошти.

Нагадаємо, що 11 грудня у Львові відбулося пікетування обласної прокуратури, 10 грудня - пікетування ГУ МВСУ у Львівській області з вимогою звільнити політв’язнів.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: