Укртрансінспекція чинить тиск на перевізників, - заява

11 грудня 2013 р. відбулося чергове засідання Тимчасової контрольної комісії Львівської обласної ради з аналізу ситуації, яка склалась у Львові під час проведення масових акцій на підтримку євроінтеграції, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської обласної ради

Як повідомив член комісії депутат Олександр Старовойт, на адресу комісії надходять звернення від перевізників про вчинення на них тиску з метою недопущення використання автобусів для перевезення протестувальників до Києва. Тиск чиниться через неформальне спілкування та «побажання» від працівників ДАІ та інспекторів Укртрансінспекції у Львівській області.  Депутат наголосив, що всі ці дані фіксуються і стануть предметом розгляду на комісії.

Також комісія отримує нові й нові звернення про тиск, що чиниться на студентів, які приймають участь в акціях протесту з боку силових органів. З метою припинення цієї практики на чергове засідання комісії було запрошено керівників Прокуратури та СБУ у Львівській області.

Нагадуємо, про випадки правопорушень та тиску просимо звертатися:

на телефон гарячої лінії Львівської обласної ради 0 800 501 727;

на електоронну скриньку [email protected];

на поштову адресу 79008, вул. Винниченка, 18, Львів, Львівська обласна рада, тимчасова контрольна комісія з аналізу ситуації, яка склалась у Львові під час проведенння масових акцій на підтримку євроінтеграції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: