Євромайдан - Львів розділився на дві частини?

ЛЬВІВСЬКИЙ ЄВРОМАЙДАН АКТИВНІШЕ СПІВПРАЦЮВАТИМЕ ЗІ СТУДЕНТАМИ ТА ШТАБОМ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ

Відправлення людей до Києва, захист активістів Євромайдану від репресій та тиск на місцеву владу й Партію регіонів – головні завдання всіх, хто підтримує всеукраїнський протест. Для того, щоб якомога більше людей виїжджало до Києва, учасники протестів почувались захищеними, а регіоналам було незатишно, львівський #Євромайдан стоятиме до кінця.

Молодіжна ініціатива Євромайдан Львів, що започаткувала безстрокову акцію протесту на площі біля пам’ятника Шевченку у Львові, активніше співпрацюватиме зі Штабом національного спротиву (ШАНС) та Студентською радою міста Львова, пропонуючи їм майданчик для проведення масових акцій.

Щодня з 14.00 до 18.00 на майдані відбуватимуться акції, адміністровані Студентською радою, та віча політиків зі Штабу національного спротиву. Євромайдан Львів запрошує ці організації до співпраці, але ставить їм певні умови:

- програма заходів та перелік людей, що виступають, мають бути узгоджені з оргкомітетом львівського Євромайдану напередодні

- на заходах не буде символіки та прапорів політичних партій, а політики не використовуватимуть сцену для пропаганди та агітації за свої політичні сили

- політики утримуватимуться від закликів, які можуть бути потрактовані як заклики до міжнаціональної та релігійної ворожнечі, насильницького повалення чинної влади та інших незаконних дій.

Сподіваємось, що львівська євромайданівська спільнота підтримає наші вимоги й допоможе стежити за їх виконанням.

Акції, організовані власне Львівським Євромайданом – мітинги, мистецькі перформанси, концерти тощо, - розпочинаються щодня о 18.00 і триватимуть до 20.00.

Натомість у Фейсбуці Otar Dovzhenko пояснив, що "у перекладі з дипломатичної мови це повідомлення означає, що акції, які відбуваються з 14 до 18 на нашій сцені, не наші. Себто всі запитання щодо них слід скеровувати до їхніх організаторів. Ми реагуємо на жвавий попит народу на цілоденні масові акції, даємо змогу тим, хто має що сказати народові, з ним говорити, і висуваємо до них кілька обґрунтованих вимог. Вивільнені сили й час пустимо на те, щоб якомога більше людей доїхало до Києва на #Євромайдан, де зараз треба бути".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: