Метро на вихідних не працюватиме

14 і 15 грудня деякі станції Київського метрополітену можуть бути тимчасово перекриті на вхід і вихід пасажирів у зв'язку з проведенням масових акцій у центрі міста. Про це в п'ятницю, 13 грудня, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

«У зв'язку з очікуваним проведенням масових акцій у центральній частині міста в ці вихідні і у випадку занадто великого пасажиропотоку можуть працювати з обмеженнями окремі станції метрополітену заради безпеки пасажирів», – йдеться в повідомленні.

Крім того, додали в КМДА, через заявки на проведення мітингу на підтримку Партії регіонів і президента Віктора Януковича на Європейській площі, а також на вулицях Парковій, Лаврськый і Володимирському узвозі тимчасово може бути перекрито рух транспорту.

Зважаючи на це, влада Києва просить планувати свої поїздки заздалегідь і вибирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, у понеділок, 9 грудня, близько 12:00 стало відомо, що станції метро в центрі Києва «Хрещатик», «Майдан Незалежності» і «Театральна» закриті на вхід через повідомлення про мінування. Пізніше було оголошено про те, що на станції «Золоті ворота» закритий перехід на «Театральну». Вибухонебезпечних предметів міліція не виявила. Пізніше станції метро закривали ще кілька разів, в тому числі і ввечері 10 грудня.

У середу, 11 грудня, з ранку станції метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» у Києві знову були закриті на вхід і вихід через акції протесту і працювали тільки як пересадочні.

Також 11 грудня до міліції зателефонував невідомий, який повідомив про мінування ряду важливих транспортних вузлів Києва: Центрального і Південного залізничних вокзалів Києва, аеропортів «Жуляни» і «Бориспіль». З цих вокзалів і аеровокзалів були евакуйовані пасажири, але після тривалих пошуків вибухівку так і не знайшли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: