Сех пригрозила посадовцям відповідальністю

Львівський регіональний штаб національного спротиву застерігає керівників державних, комунальних підприємств і установ від застосування адмінресурсу з метою організації провладного мітингу. Про це 13 грудня 2013 року заявила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех.

«Ми застерігаємо керівників підприємств, установ та організацій Львівщини від протизаконних дій. Вони не мають права чинити тиск на працівників і шантажем та залякуванням змушувати їх брати участь в антимайдані. Жоден автобус із Львівщини не повинен виїхати на антимайдан. Активісти Штабу національного спротиву контролюватимуть виїзд транспорту вздовж усього шляху зі Львова до Києва. Ми оприлюднюватимемо імена усіх посадовців, які зловживають повноваженнями для виконання антизаконних наказів», - зазначила Ірина Сех.

Ірина Сех також закликала працівників не виконувати протиправні накази своїх керівників, повідомляти про адміністративний тиск до Штабу національного спротиву. «Цим посадовцям доведеться відповісти за порушення законодавства», - зазначила Ірина Сех.

Нагадаємо, раніше Ірина Сех повідомила, що керівництво Буського лісгоспу змушує працівників, зокрема лісничих, їхати до Києва на мітинг, який організовує влада. «Керівництво Буського лісгоспу змушує працівників їхати на провладний антимайдан. Сьогодні, 13 грудня, о 19.00 заплановано виїзд автобуса від лісгоспу до Києва», - зазначила Ірина Сех.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: