У центр Києва зігнали понад 500 «беркутівців» (фото)

У центрі Києва почали стягувати спецпідрозділу міліції «Беркут». Найбільша їх частина – чоловік 500 – знаходиться біля стадіону імені Валерія Лобановського, передає кореспондент НБН.

Під вечір п'ятниці, 13 грудня, у центр Києва почали стягувати бійців спецпідрозділу «Беркут». Найбільша їх частина була помічена біля стадіону імені Валерія Лобановського. За приблизними підрахунками тут були присутні близько 500 чоловік.

Також кілька автобусів зі співробітниками міліції були припарковані біля Українського дому. Біля них знаходилося близько сотні осіб. Скільки зайшло в середину будівлі – невідомо.

Як повідомляв НБН, у четвер, 12 грудня, у Києві учасники Євромайдану, готуючись до чергового штурму з боку правоохоронних органів, натягували на барикади колючий дріт.

У середу, 11 грудня, близько 1:00 ночі озброєні бійці спецпідрозділу «Беркут» і внутрішніх військ почали «зачистку» наметового містечка на Майдані Незалежності в Києві. Вранці активісти Євромайдану і мирні громадяни, які прибули на допомогу учасникам акції, допомогли відстояти Київську міськдержадміністрацію і Будинок профспілок від штурму «Беркуту» і внутрішніх військ МВС.

Нагадаємо, що під час жорстокого розгону «Беркутом» мітингу на Майдані Незалежності в Києві в ніч на 30 листопада постраждало 79 осіб.

Численні акції протесту проти розгону мирної акції в Києві в ніч на 30 листопада проходить по всій Україні. За даними МВС, по всій країні на них вийшли 1,6 мільйона осіб – безпрецедентна кількість за всю історію Незалежної України.

беркут21 беркут22

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: