У Львові провели рейд на комерсантів, які заробляють на тваринах (відео)

13 грудня у Львові активісти руху “Екологічний Опір” здійснили черговий рейд на комерсантів, котрі експлуатують тварин, заробляючи на них гроші.

Отримавши інформацію про те, що в парку “Високий Замок” шестеро комерсантів пропонують зфотографуватись з двома червонокнижними орлами, вирушили туди. Оточивши п’яних комерсантів, попросили в них показати документи на птахів, на що вони почали штовхатись, нецензурно висловлюватись, намагались викинути птахів. Один комерсант втік, але потім… вернувся. Активісти забрали у них двох червонокнижних птахів (орла-могильника та яструба-змієїда) і помістили їх у спеціальні мішки.

Приблизно через годину на місце подій прибув наряд міліції. Весь цей час з комерсантами постійно виникали сутички, вони намагались втекти. Поряд з ними активісти знайшли невелику коробку, в якій вони переносили птахів. Міліція забрала у Галицький РВ усіх комерсантів та активістів.

До Галицького РВ прибули львівські орнітологи, екологи та екологічні інспектори. Вони ж і зафіксували, що вилучені птахи знаходяться у Червоній Книзі і потребують негайного лікування та догляду.

Після усіх допитів та протоколювань, орнітологи та активісти нарешті відвезли орлів до Екологічного Центру. Там їх нагодували та помістили у спеціальний теплий просторий вольєр. Незабаром їх відправлять у заповідник.

Нагадаємо, у листопаді активісти “Екологічного Опору” разом з журналістами 24-го каналу врятували дев’ятьох червонокнижних орлів. Зараз вони знаходяться в тому ж Екологічному Центрі, де нарешті мають постійне режимне харчування, сон і лікування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: