Адвокат Олега Панаса подала апеляцію на рішення суду щодо його арешту

Адвокат фотографа та активіста львівського євромайдану Олег Панаса подала апеляцію на рішення суду щодо його арешту. Про це Тетяна Козаченко повідомила у коментарі «Телекритиці».

За словами пані Козаченко, до Апеляційного суду вона звернулася напередодні, 13 грудня. Нині готує матеріали доказів та спростування підозри.

Також адвокат розповіла, що нещодавно бачилася з Олегом Панасом і жодних ознак побоїв чи тиску не зауважила.

Нагадаємо, Олега Панаса було затримано 9 грудня у Львові і доправлено до Києва за звинуваченнями в організації та активній участі в масових заворушеннях (ч.1 ст. 294 Кримінального кодексу України). Суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою протягом двох місяців .Усі клопотання адвоката, депутатів, прохання про взяття на поруки від мера Львова Андрія Садового було відхилено.

Сам обвинувачений, перебуваючи в ізоляторі тимчасового утримання, брав участь у судовому засіданні за допомогою відеоконференції. При цьому він не зміг ознайомитися з документами і сказав, що так і не зрозумів, у чому його звинувачують. Чув засідання він, за його заявою, погано.

Тетяна Козаченко насилу прорвалася на судове засідання, коли воно вже почалося. Суддя спробувала їй відмовити, оскільки в адвоката не було угоди із затриманим. Однак, адвокат заявила, що має угоду з його матір'ю Іванною Панас і відстояла своє право на участь в процесі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: