Фюле порадив Януковичу думати перед тим, як щось говорити

Єврокомісія призупинила переговори з Україною про прискорення підписання і імплементації угоди про асоціацію в п'ятницю після заяви Президента Віктора Януковича про те, що договір суперечить національним інтересам. Про це сказав журналістам єврокомісар з розширення та політики сусідства Штефан Фюле, передає УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

"У п'ятницю з'явилася заява президента України, який на круглому столі сказав, що парламентарі не просто провели погані переговори щодо угоди - вони діяли проти національних інтересів України. Не можна говорити такі речі і одночасно хотіти підписати угоду. Я попросив роз'яснень і в той же час повідомив, що припиняю нашу загальну роботу, проінформувавши всіх своїх колег. А в неділю я використовував Twitter, щоб проінформувати про це", - сказав Фюле.

Нагадаємо, у неділю Ш.Фюле написав у своєму мікроблозі в Twitter, що Євросоюз призупиняє роботу за угодою з Україною про асоціацію. За його словами, він обговорював питання готовності підписання торгової угоди з віце-прем'єром Сергієм Арбузовим, але відповіді від уряду України не отримав.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: