Посипанко звільнився з Львівської ОДА

Директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА Дмитро Посипанко написав заяву на звільнення. Цю інформацію Гал-інфо підтвердили у Львівській ОДА.

Сам Дмитро Посипанко від коментарів утримався.

Також Гал-інфо стало відомо, що департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської ОДА. може очолити Боднар Тарас Григорович з Івано-Франківська - голова громадської організації «Поклик Нації», головний редактор газети «Дзвони Нації».

2010 року Тарас Боднар  був кандидатом у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 83. В біографії кандидата зазначалось: "Народився 12 сiчня 1980 року в місті Івано-Франківську, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, лікар, Івано-Франківський обласний клінічний дерматовенерологічний диспансер, безпартійний, проживає в місті Івано-Франківську, судимість відсутня, самовисування". За кандидата проголосувало 916 голосів.

Натомість уже пізно ввечері на своїй сторінці у Фейсбуці Дмитро підтвердив цю інформацію, подякувавши усім за співпрацю. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: