Суд сьогодні розгляне позов про законність перебування Кличка в центрі Києва

У понеділок, 16 грудня, Печерський районний суд Києва розгляне позов Київської міської ради до глави фракції «УДАР» Віталія Кличка про заборону пересування в центрі Києва. Про це повідомив юрист партії Володимир Бондаренко.

Судове засідання розпочнеться о 17:30 за адресою вул. Хрещатик, 42 А, передає прес-служба партії.

Нагадаємо, вчора ввечері Печерський районний суд обмежив пересування по ряду центральних вулиць Києва лідера «УДАРу» Віталія Кличка.

«Подібне рішення суду своєю абсурдністю черговий раз доводить, що влада в паніці не добирає засобів у боротьбі з Кличком. Дії влади пояснюються чіткою позицією лідера «УДАРу» про необхідність повної зміни влади в країні і проведення дострокових виборів. За це виступають і люди, які кожен день стоять на Майдані – і не тільки в Києві, а й в інших містах України», – зазначив заступник голови партії Віталій Ковальчук.

У «УДАРі» підкреслили, що подібні безглузді дії влади не допоможуть їй втриматися, тому що проти неї сьогодні виступає більшість громадян України.

Відзначимо, що в неділю, 15 листопада, Віталій Кличко виступав зі сцени Євромайдану під час всенародного Віче.

Як повідомляв НБН, 15 грудня на Народному віче в Києві учасники прийняли резолюцію, в якій заборонили президенту Віктору Януковичу підписувати угоду про вступ України до Митного союзу. Для участі в мітингу в центрі столиці зібралося більше 300 тис чоловік.

Раніше з'явилася інформація про те, що Віктор Янукович домовився з російською стороною про вступ України до Митного союзу найближчим часом. В опозиції також заявили, що договір про вступ України до Митного союзу президент України Віктор Янукович підпише 17 грудня.

Джерело: НБН

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: