Азарову з Луганська відправили пенсійне посвідчення

Сьогодні в Луганську представники Штабу національного опору Луганщини відправили прем'єр- міністру України Миколі Азарову символічне пенсійне посвідчення

Як передає кореспондент «Луганськ.Коментарі» , таким чином вони висловили свою вимогу до глави уряду піти у відставку.

«Сьогодні ми з вами проводжаємо у відставку , на пенсію , Миколи Яновича Азарова. Я думаю , він отримає наше пенсійне посвідчення та піде у відставку , - заявила під час акції голова Луганської облорганізації «Батьківщини » Ірина Верігіна. - Він дуже мріє бути ближче з Москвою. Тому ми пропонуємо йому виїхати на свою Батьківщину , в Калугу ».

При цьому учасники акції запропонували відправити Миколи Азарова у відставку з мінімальною пенсією , щоб він спробував на неї прожити , як це роблять багато українців .

За її словами , в будь-якому іншому державі , коли відбуваються такі події , як в Україні , так розжарюється ситуація , уряд відправляється у відставку.

На думку учасників акції , відставка Кабміну Азарова могла б знизити накал ситуації в країні.

Учасники акції відправили символічне пенсійне посвідчення поштою бандероллю , вказавши адресу : Київ , вул. Грушевського , 5 , Миколі Азарову .

За словами співробітників пошти , адресат отримає бандероль через три дні.

Що стосується самого посвідчення , то воно виконано на ватмані на ім'я « Азiрова Миколи Яновича ». Видано посвідчення : народом України .

Нагадаємо , прем'єр- міністру Миколі Азарову сьогодні виповнюється 66 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: