Олега Панаса звільнено

Кілька хвилин тому закінчився суд. Олегові Панасу присудили сплатити штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів, це близько 850 гривень. І вже можна констатувати: Олег вільна людина. Про це «Львівському порталу» повідомив народний депутат Михайло Хміль, який зараз перебуває у Шевченківському райсуді Києва разом із О.Панасом.

«Ми зараз ще тут з ним у суді. Але я щиро радий. Олег вільний», - заявив М.Хміль.

Як писав Львівський портал дещо раніше, львівського фотокореспондента Олега Панаса можуть звільнити ще сьогодні. Про це повідомляв М.Хміль на сторінці у facebook.

«Щойно розмовляв з адвокатом львівського фотокореспондента Олега Панаса, яка розповіла про підписання угоди між слідством та підозрюваним О.Панасом. Загалом робота зі слідством велась сьогодні впродовж кількох годин, починаючи з 10.00 год ранку і до 15.00. год.

Слідство зняло підозру, що ніби Олег винен за п’ятьма статтями Кримінального кодексу, які йому інкримінували раніше. Укладено угоду між слідством та підозрюваним, за якою Олега звинувачують лише в порушенні громадського спокою. Це за собою несе сплату штрафу у 850 грн. Матеріали передані в Шевченківський райсуд, де впродовж години – двох мали б винести рішення і вже сьогодні можна сподіватись, що Олега Панаса звільнять з-під варти в залі суду, із закриттям при цьому всіх кримінальних справ», - повідомляє М.Хміль.

Нагадаємо, Олег Панас був затриманий у Львові відповідно до постанови Шевченківського райсуду м.Києва в якості підозрюваного.

Його підозрюють у вчиненні злочинів, передбачених статтями № 194, 294, 341, 342, 345 ККУ. (Зокрема, за цими статтями звинувачують в масових безладах, пошкодженні майна, розбої, захопленні громадських та державних будівель, опорі представникам міліції та ін.).

Олег Панас є активістом Євромайдану. Він працював у Києві та був свідком подій, що сталися вночі 30 листопада, коли бійці «Беркуту» розігнали мирних мітингувальників та жорстоко їх побили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: