Рішення Львівської облради про виселення незаконне, - керівник апарату ОДА (відео)

Сенсації не буде і Львівська ОДА нікуди виїжджати не збирається. Про це на брифінгу повідомив заступник голови – керівник апарату Львівської ОДА Андрій Мадзяновський, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Усі рішення органів державної влади чи органів місцевого самоврядування мають прийматись у відповідності до статті 19 Конституції України та усі рішення посадових осіб цих органів мають прийматись у межах та у спосіб, чітко визначений Конституцією України та чинним законами нашої держави», - каже Андрій Мадзяновський.

Щодо прийнятих сьогодні рішень на сесії обласної ради, заступник голови – керівник апарату Львівської ОДА наголосив, що «рішення про виселення ОДА є незаконним».

«Прийняте сьогодні рішення, на наш погляд, і на наше глибоке переконання є незаконним і таким, що не ґрунтується на жодній із норм чинного законодавства. Це питання виключно господарюючих суб’єктів – двох управлінь – Львівської облради і Львівської ОДА, які щорічно укладають договір оренди. Предметом цих договорів є перший, другий і четвертий поверх Львівської ОДА. Ми, як юридична особа, справно сплачуємо орендну плату, ми не маємо заборгованості по комунальних чи іншим платежам, а також чітко виконуємо усі умови, передбачені чинним договором. У ньому передбачений механізм внесення змін, доповнень або розірвання цього договору, і згідно відповідного пункту цього договору, будь-які зміни визначаються лише за спільною згодою обох сторін. У даному випадку, звичайно, ми не давали своєї згоди на припинення дії цього договору, на його зупинку чи на його розірвання, відповідно, 31 грудня, коли термін дії договору оренди спливає, настає 20-денний термін, згідно якого ми зобов’язані розглянути пропозицію Львівської обласної ради. Якщо добровільної згоди сторін не буде, а її не буде, то вирішення цього питання переходить у судову площину», - розповів Андрій Мадзяновський.

Нагадаємо, сьогодні депутати Львівської обласної ради прийняли рішення Про припинення договірних відносин, яке передбачає виселення Львівської ОДА із адміністративної будівлі Львівської обласної ради на вулиці Винниченка, 18.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: