"Батьківщина" негласно підтримала Садового

Комітет самоврядування Києва вимагає припинити продаж алкоголю в центрі столиці, враховуючи напружену суспільно-політичну ситуацію і перебування в столиці України великої кількості громадян з різних регіонів, а також необхідність підтримання належного громадського порядку та збереження життя і здоров'я людей. Про це НБН повідомили в прес-службі партії «Батьківщина».

«Від Київської міської державної адміністрації, власників і керівників торгових підприємств усіх форм власності вжити невідкладних дій для припинення реалізації спиртних напоїв і пива в зоні проведення масових заходів (площа Незалежності – вулиця Хрещатик та прилеглі вулиці, площа Конституції (перед Верховною Радою – НБН) – Маріїнський парк і прилеглі вулиці», – сказано в повідомленні.

Крім того, учасники Євромайдану вимагають від головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві, Управління торгівлі та побуту КМДА, головного управління Держсанепідслужби в Києві та власників і керівників торгових підприємств усіх форм власності, забезпечити контроль за виконанням цих вимог.

«Комітет самоврядування Києва просить представників бізнесу та громадян з розумінням поставитися з вказаним вимогам», – підкреслюється в повідомленні.

Як повідомляв НБН, 6 грудня, в будівлі Київської міської ради, де перебувають учасники Євромайдану, було створено Громадський комітет самоврядування, який здійснюватиме контроль за ситуацією в столиці та за виконанням функцій столичної влади.

Відзначимо, що починаючи з 30 листопада в центрі Києва за середніми підрахунками протягом дня перебуває кілька мільйонів людей.

Нагадаємо, мер Львова Андрій Садовий заборонив продаж алкоголю у центрі Львова через Євромайдан.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: