Для неповносправних дітей молодшого шкільного віку відбудеться обласний спортивний захід

20 грудня 2013 року в манежі Львівського державного університету фізичної культури (вул. М. Черемшини, 17) до Дня святого Миколая відбудеться обласне спортивне свято для неповносправних дітей молодшого віку, повідомила Дивись. Інфо заступник начальника управління молоді і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Спортивне свято відбудеться за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, служби у справах дітей облдержадміністрації, Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також волонтерів і фахівців реабілітаційного центру «Джерело». Організатор змагань - Львівський обласний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

Метою заходу є залучення дітей з обмеженими можливостями до систематичних занять фізичною культурою та спортом, виявлення кращих організаторів фізкультурно-спортивної роботи серед неповносправних дітей, ранньої соціальної адаптації таких дітей, розвиток особистості кожної дитини.

У спортивному святі візьмуть участь понад 100 дітей-інвалідів віком від 6 до 9 років з дитячих дошкільних закладів, спецшкіл-інтернатів, загальноосвітніх шкіл та громадських організацій Львівщини.

Початок об 11.30 годині, за адресою: м. Львів, спортивний зал ЛДУФК, вул. Черемшини, 17.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: