П’ятак подякував міліціонерам за роботу (фото)

Заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 22-ої річниці Дня міліції України, що проходили 18 грудня в Центрі дозвілля Львівського державного університету внутрішніх справ. Від імені керівництва та депутатського корпусу обласної ради Валерій П’ятак привітав працівників правоохоронних органів з професійним святом, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі обласної ради. 

«Насамперед хочу подякувати ветеранам міліцейської служби та професорсько-викладацькому складу за ті традиції та історію, які ви творили і будете творити надалі. Хочу висловити вдячність за вашу принципову громадянську позицію, за те почуття патріотизму та професіоналізм, які ви передаєте молодому поколінню», – наголосив заступник голови облради.

Також Валерій П’ятак звернувся до курсантів, студентів Львівського державного університету внутрішніх справ: «Ви свідомо обрали цю професію. І зараз маєте особливу можливість навчатися в такому авторитетному виші України. Тож не проґавте цей шанс – озброюйтесь знаннями, бо завтра у щоденній професійній діяльності вони вам будуть вкрай потрібні. І я переконаний, що ви гідно відстоюватимете цінності цивілізованого суспільства, а це – мир, демократія, права та свободи громадян, верховенство права».

На завершення заступник голови обласної ради Валерій П’ятак побажав усім міліціонерам міцного здоров’я, добра від людей та Господнього заступництва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: