ВО "Свобода" мовчить щодо Клюєва, - журналіст

"Декілька "дрібних" спостережень:", - пише Ostap Drozdov
1. Свобода нічого нищівного не говорить про Клюєва. По Клюєву - повний мовчок. Партактив цієї політичної сили брав якомога пасивну участі у вчорашньому пікетуванні Клюєва. Не варто пояснювати, чому.Також Свобода забороняла людям їхати на київський Майдан і поселятися в Експо-плазі Пилипишина. Натомість ніяких умов для мітингарів не створила. У Львові керівники обласного осередку відкрито казали своїм людям не їхати. Ну а в Києві тим часом їхні партійці самовільно взяли скриньку з пожертвами в КМДА.

2. На округ, де зняли Романюка, просився Сергій Власенко, якого через місяць, очевидно, посадять. Батьківщина категорично відмовилася висувати Власенка. Його просто послали. Хто виграв на окрузі, - відомо.

3. Кличко тішиться тим, що західна преса називає його основним кандидатом на президента. Він чекає моменту, коли красиво може покинути трійцю. Напередодні виборів-2012 його люди прямо казали: нам влада дає 15%. Зараз Кличко ще не знає, що цього разу йому теж пообіцяють, але на фініші нічого не дадуть.

4. Чим більше Яценюк потрапляє під уплив Турчинова, тим швидше він стає Турчиновим номер 2. Люди з Батьківщини не жарт стурбовані. Арсеній Петрович узагалі нікого не слухає. Скоро почне думати, що він і є Юля.

І наостанок підтримую тих, хто каже, що Майдан - це чергова нестиковка Західної України з "гасударством УкрАина". Гасударство вирішило уйті на Восток. За гасударством готові піти цілі регіони. Побажаємо їм щасливої дороги. А нам - у протилежну сторону. Повне відмежування від проросійського гасударства та прочих антимайданів!!! Гасударство УкрАина, чао!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: