З Панаса зняли кримінальні обвинувачення

У Карпатах прогнозують туристичний бум, а сезон відкривали пивним вікендом
У курортному Яремчі Івано-Франківської області відбувся пивний фестиваль, який зібрав понад триста гостей зі всієї України та з-за кордону.

Львівський фотограф Олег Панас вже на свободі. З нього зняті усі обвинувачення і, відповідно, щодо нього закриті всі кримінальні провадження.

Про це повідомила адвокат О.Панаса Тетяна Козаченко, пише Фігаро.

«Була затверджена угода між захистом та стороною обвинувачення і відповідно при затвердженні був винесений вирок. Відповідно до вироку відповідальність це ‒ сплата штрафу. При сплаті штрафу будь-яка відповідальність з Олега Панаса знімається, щодо нього зупиняються всі кримінальні провадження, які відносилися до нього за цією угодою, і відповідно судимість погашена ї її нема, тобто він стає абсолютно вільною людиною, якою був до цього часу», ‒ сказала адвокат.

За її словами, сьогодні, 18 грудня, буде сплачено штраф у розмірі 850 гривень, бо вчора вже всі банківські установи були закриті.

Вона також повідомила, що О.Панаса спочатку звинувачували у масових заворушеннях, а на наразі є зміна підозри на порушення громадського прядку.

«В угоді є прописаний ряд дій, які не здійснював Панас, але на даний час нема можливості сперечатися з вироком суду, розуміючи нашу судову систему. Людина на свободі і це найголовніше», ‒ сказала Т.Козаченко.

Також вона додала, що офіційно відповідно до процесуальних норм жодних зауважень щодо судового засідання не має. Крім цього, суддя дозволила, ЗМІ бути присутніми на засіданні і вести відповідні зйомки.

За її словами, О.Панас погодився з вироком, бо якщо б він цього не зробив він би не був вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: