У Львові пройде акція «Йде по світу Миколай»

19 грудня о 14.00 год. працівники відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  проведуть акцію «Йде по світу Миколай». Захід відбудеться у Шевченківській РА ЛМР (вул. Липинського, 11 м. Львова) та має на меті створення атмосфери казкової чарівності та відчуття наближення новорічно-різдвяних свят для дітей соціально незахищених категорій, повідомила прес-служба ЛМР.

Під час заходу 100 дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей та дітей з особливими потребами поринуть у світ театру, переглянувши виставу вихованців театрального гуртка «Острів дитинства» - «До нас іде Миколай». Опісля учасники заходу зможуть насолодитися концертом, модним показом дитячого одягу в гусарському та етностилі та отримають подарунки за гарну поведінку від Святого Миколая Чудотворця.

«Свято Миколая – це дитяча радість, неповторний запал в очах, здійснення мрій та віра в чудеса. Святий Чудотворець привітає дітлахів зі святом, запитуватиме, чи робили вони упродовж року гарні справи, повчатиме, за якими нормами моралі належить жити, щоб у їхніх душах множилось добро. Ми прагнемо перетворити звичайний день на казку»,- зазначила Любов Федишин, начальник відділу соціальної роботи Шевченківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: