Видавництво Оксфорд Юніверсіті Прес надає цифрові програми для вивчення англійської мови у школах

Британське видавництво «Оксфорд Юніверсіті Прес» протягом 17 років плідно співпрацює з Міністерством освіти і науки України, інститутами післядипломної педагогічної освіти, міським управлінням освіти та навчальними закладами країни. Метою співпраці є підвищення ефективності вивчення іноземних мов, підтримки та забезпечення ІТ технологій у навчальному процесі.

У 2013-2014 навчальному році видавництво «Оксфорд Юніверсіті Прес» розпочало безкоштовне розповсюдження цифрової програми для вивчення англійської мови в школах України, які є партнерами видавництва. Мультимедійні програми ITools призначені для використання в початковій, середній та старшій школі на комп’ютерах, мультимедійних проекторах та інтерактивних дошках.

Одною з перших у Львові таку програму отримала середня загальноосвітня школа І ступеня з поглибленим вивчення англійської мови «Джерельце».

«З цією школою ми співпрацюємо вже 17 років, «Джерельце» першою у Львові почала користуватись нашими виданнями. Поки що тільки декілька львівських шкіл отримало програму ITools, яка допоможе покращити та спростити процес вивчення англійської мови, тому що вона включає в себе усі необхідні аудіо та текстові матеріали, як для учнів, так і для вчителів. Загалом програма працює у понад 140 країнах світу», - розповів Педро Пієдад, регіональний менеджер «Оксфорд Юніверсіті Прес».

Довідка

Оксфорд Юніверсіті Прес - видавництво, яке є складовою частиною Оксфордського університету, Англія. Це найбільше університетське видавництво у світі, яке має філії в багатьох країнах світу. Першою, в 1896 році, відкрилася філія в США, в 1905 році — в Канаді, потім ще в кількох десятках країн, таких як Індія, Пакистан, Австралія, Нігерія і ПАР, країни Європи, Україна. Уся видавницька продукція виходить під двома брендами: Oxford University Press, для більшості видань, та Clarendon Press, для «престижних» наукових робіт. Філії розповсюджують свою продукцію як локально, так і через оксфордську штаб-квартиру видавництва.

Про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі ЛМР

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: