Квитки на футбол видаватиме МВС?

Тепер у міністра внутрішніх справ Віталія Захрченка є можливість пускати вболівальників на стадіони тільки за персоніфікованими квитками

Нормативний акт передбачає запровадження нового виду адміністративного стягнення у вигляді заборони відвідувати футбольні матчі особам-порушникам, зазначили на сайті «Урядового порталу».

Для ефективної реалізації цього виду стягнення правоохоронці пропонують запровадити персоніфіковані квитки на футбольні матчі із зазначенням імені та прізвища глядача. Крім того, законопроектом передбачено встановлення адміністративної відповідальності за порушення цієї заборони.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко повідомив про зміни для футбольних вболівальників, які готує МВС. Головна зміна - заборона для хуліганів зі стажем з'являтися на стадіонах під час футбольних матчів. Фани повідомили, що більшість з них не ходитимуть на футбол через те, що вони не довіряють МВС. Вони вважають, що міліція буде звинувачувати уболівальників у нормальній підтримці свого клубу, розпочнуться переслідування.

Джерело: Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: