Львівська облрада здобула спеціальну відзнаку

16 грудня відбулась підсумкова конференція Конкурсу Ради Європи «Кращі практики місцевого самоврядування – 2013». Конкурс відбувається вже другий рік поспіль і впроваджується Центром експертизи реформ місцевого самоврядування Ради Європи в рамках Програми «Посилення інституційної спроможності органів місцевого самоврядування в Україні». Загальноєвропейські ініціативи проведення таких конкурсів з 2012 року підтримує й Україна як держава – член Ради Європи, повідомила прес-служба облради

В підсумку Львівська обласна рада здобула спеціальну відзнаку Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування – 2013» за введення практики «Формування та впровадження обласної політики мобілізації ресурсів з метою підтримки місцевих ініціатив».

Також призерами Конкурсу стали дві місцеві ради Львівської області. Так у категорії «Співробітництво громад: об’єднання зусиль та ресурсів» ІІ місце за практику «Створення Агенції регіонального розвитку Кам’янка-Бузького району» здобула Добротвірська селищна рада. А в категорії «Місцеві ресурси: пошук та мобілізація на користь громади» Миколаївська районна рада також посіла ІІ сходинку за представлення практики «Тепло в кожен клас».

Загалом фіналістами та переможцями Конкурсу Ради Європи «Кращі практики місцевого самоврядування – 2013» став 41 орган місцевого самоврядування різних рівнів з усієї України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: