До кінця року на Львівщині облаштують ще 20 спортивних майданчиків (фото)

20 грудня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Андрій Мадзяновський взяв участь в урочистому  відкритті  спортивного майданчика з тренажерним обладнанням Київецької ЗОШ І-ІІІст Миколаївського району, повідомила Дивись. Інфо прес-служба ОДА

У  зверненні до присутніх  Андрій Мадзяновський, зокрема, зазначив, що сьогоднішнє  свято – це насамперед незабутня подія для школярів району, в яких з’являються нові можливості для самовдосконалення, розвитку, ведення здорового способу життя.

«Вірю, що серед дітей, які  тут проживають, з’являться нові «зірки» українського спорту, такі, якими вже є гравці жіночої футбольної команди “Дністряночка” та учениця 11 класу Київецької школи – член дівочої збірної команди України з футболу Стефанія Матвіїшин», – сказав А. Мадзяновський.

Він також зауважив, що відповідно до соціальних ініціатив Президента України, за два роки рівень охоплення дітей позашкільною освітою повинен досягти не менше 70 %. А це означає, що в районі, де функціонують 37 загальноосвітніх шкіл, дві дитячо-юнацькі спортивні школи та одна позашкільна установа, з’являться й нові спортивні споруди, нові спортивні секції та команди.

«Надіємось, що цей спортивний майданчик принесе Вам не тільки фізичне задоволення, силу та в першу чергу здоров’я, але й виховає у Вас щоденну потребу до занять фізичною культурою та спортом».

З нагоди відкриття майданчика, заступник голови-керівник апарату ОДА вручив юним спортсменам с. Києвець  комплект футбольних і баскетбольних м’ячів.

Довідка:

У 2013 році передбачено облаштувати 30 спортивних майданчиків. На облаштування майданчиків виділено 1 млн гривень. Вартість одного майданчика становить 33 300 гривень.

Станом на 20 листопада 2013 року облаштовано 10  майданчиків, а саме:
-    с. Домажир (вул. Центральна, 1-а),
-     м.Львів (вул.Лисенка, 53),
-    м. Буськ, ЗОШ І-ІІІ ст.,
-    с. Забір’я  Жовківського району,
-    с.Ясенівка Золочівського району,
-    с. Київець Миколаївського району,
-    с.Лучківці Бродівського району,
-    с.Попелі Дрогобицького району,
-    с.Млиниська Жидачівського району,
-    м.Сокаль (санаторна школа інтернат  ім..Т.Шевченка)

До кінця 2013 року буде облаштовано ще 20 майданчиків.

київець2 київець3 київець4 київець5 київець6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: