Садовий каже, що Львів показав приклад (відео)

Міський голова Львова Андрій Садовий закликає львів’ян зберігати дух єдності, самоповаги та високий рівень гідності, які мешканці міста проявили під час Євромайдану. Особливо у часи різдвяних свят, люди не повинні забувати про тих, хто потребує допомог, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської міської ради. 

«Про нашу громадянську позицію. Львів’яни є прикладом для всіх українців. Ми показали великий ступінь самоорганізації і самодисципліни. Коли мова пішла про захист наших львів’ян, ми всі об’єднались. Минулого тижня я розказував про Олега Панаса. Він був в ув’язненні. Зараз він вже на волі і просив передати велику подяку всім небайдужим львів’янам. Він насправді подивований, бо Львів показав приклад, як має об’єднатись вся Україна. Не буває чужої біди. Ми повинні стояти на захисті кожного українця.

Показуючи наше велике об’єднання в часи майдану, ми сьогодні не повинні забувати про всіх наших ближніх, які поруч з нами. Десь є діти-сироти, десь люди старшого віку, які потребують нашої допомоги. Я би хотів, щоб цей високий рівень гідності, самоповаги ми проявляли один до одного. Щоб ми були корисні, особливо у часи різдвяних свят», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: