Євромайдан зібрався не танцювати і співати пісень, а скинути Януковича, - Ляшко

"Юрій Луценко заявив сьогодні зі сцени Майдану, що "весною ми маємо забезпечити територією свободи Центральну Україну, літом територія свободи дійде до Криму"", - пише у Фейсбуці Олег Ляшко

"Я категорично з цим не згоден. Владу треба міняти зараз і негайно, саме зараз час діяти рішуче і радикально. Інакше вільної від Януковича України не буде ні цієї весни, ні багатьох наступних.

Треба припинити пісні й танці на Майдані, не для того він зібрався. Закликаю політиків, які вважають себе лідерами опозиції, усвідомити очевидну істину - сьогодні зміна влади в Україні можлива лише революційним шляхом. Янукович і його банда не віддадуть владу за жодних умов, довибори 15 грудня це переконливо доводять. Будь які компроміси і домовленості з цією бандою неможливі.

Ще раз пропоную невідкладний план дій для Майдану.

1. Створити Уряд національного порятунку, який візьме на себе всю повноту влади в Україні.
2. Організувати і провести громадою вибори мера Києва і міської ради.
3. Опозиційним депутатам скласти мандати, щоб зробити продажну Раду нелегітимною. Обрати Народний парламент.
4. Призначити Генерального прокурора і силових міністрів.
5. Створити народні органи влади на місцях і перебрати на себе всю виконавчу владу.
6. Звернутися до урядів демократичних країн світу визнати нову народну владу в Україні і встановити з нею стосунки, припинивши будь які відносини з нинішньою регіоналівською бандою.
7. Щоб громадяни підтримали нову владу, треба невідкладно прийняти ряд актів економічного плану - зниження податків і процентних ставок по кредитах, ліквідація податкової міліції і скасування Податкового кодексу, списання заборгованості по валютних кредитах (4 мільйони сімей), скорочення чисельності чиновницького апарату, міліції і видатків на них тощо.
Наголошую - це не вичерпний перелік першочергових дій. Головне сьогодні - діяти, не зупинятися на досягнутому. Інакше ми програємо Майдан і надовго кинемо Україну в пазурі Януковича і його банди.
Прошу макс перепост", - написав Ляшко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: