Герман розповіла, чому українці стоять на Євромайдані

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що більшість тих, хто виступає проти влади на майдані Незалежності в Києві, є безробітними.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, виступаючи в неділю на мітингу "Збережемо Україну" на підтримку влади в Маріїнському парку в Києві Герман заявила, що на Євромайдані є багато безробітних, таких, які мусять виїжджати на роботу за кордон.

"І щоб їхнє життя змінилося, необхідно допомогти і підтримати президента в тих змінах і реформах, які він робить. Не буде нічого від самого стояння на вулицях, з неба нічого не впаде", – заявила народний депутат.

Водночас, за її словами, ті, хто зібрався на мітингу в Маріїнському парку, належать до частини суспільства, "яка у житті та у праці має успіх, має роботу або якийсь бізнес, або навчається, це справді зайняті люди, які не мають часу стояти на вулицях тижнями й місяцями".

"Ми з вами люди, які звикли працювати, тому ми сьогодні ще раз продемонструємо міцність нашої держави, нашу впевненість йти до змін, до перемоги, тяжко працювати і допомагати навіть тим, хто не працює, а стоїть на майданах, щоб їхнє життя теж було кращим", – підсумувала Герман.

За даними Партії регіонів, у Маріїнському парку, де триває мітинг на підтримку влади, зібралися близько 20 тисяч людей.

Кілька десятків тисяч людей прийшли на Народне віче на майдан Незалежності з вимогою відставки влади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: