Ігор Луценко проти Юрія Луценка: "Майдан" створено непрозоро

Створення Народного об'єднання «Майдан» і склад його співголів стали стали неприємним сюрпризом, тому що не узгоджувалися на засіданні штабу у Будинку профспілок. Про це в неділю, 22 грудня, заявив активіст Ігор Луценко, який також увійшов до складу Ради «Майдану».

«Поява співголів Народного об'єднання «Майдан» (НОМ) – для мене дуже неприємний сюрприз. Введення посад співголів (як оргкомітету зі створення НОМ, так і НОМ взагалі) ні з ким не узгоджувалося на розширеному засіданні штабу вчора в профспілках», – написав пан Луценко на своїй сторінці в Facebook.

«Нагадаю, що Громадський сектор заявив про чіткі принципи, на яких він може брати участь у роботі НОМ. На жаль, принцип прозорості управління та формування керівних органів цього руху не дотримується», – додав він.

Ігор Луценко звернувся до ЗМІ і «небайдужих» з проханням допомогти поставити роботу керівництва НОМ в прозоре русло. «Давайте вимагати разом з нами, щоб всі засідання були голосними, щоб не було кулуарщини, щоб бюджет цієї організації керувався прозоро і був доступний онлайн», – закликав він.

Нагадаємо, 22 грудня на Майдані Незалежності в Києві пройшло Народне віче, на якому було оголошено про створення єдиної структури для всіх опозиційних сил під назвою Народне об'єднання «Майдан».

Співголовами ради новоствореного «Майдану» стали Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Віталій Кличко, Олег Тягнибок, Сергій Квіт, Руслана Лижичко і Юрій Луценко.

Також організатори затвердили наступний персональний склад ради «Майдану»: Арсен Аваков, Тарас Бойків, Олексій Гарань, Василь Гацько, Ігор Жданов, Андрій Іллєнко, Ірена Карпа, Сергій Квіт, В'ячеслав Кириленко, Ігор Коліушко, Віталій Кличко, Руслан Кошулинський, Іван Крулько, Руслана Лижичко, Ігор Луценко, Юрій Луценко, Марія Матіос, Андрій Мохник, Валерій Пацкан, Олег Осуховський, Сашко Положинський, Петро Порошенко, Віталій Портников, Сергій Рахманін, Єгор Соболєв, Сергій Соболєв, Олександр Сушко, Вікторія Сюмар, Борис Тарасюк, Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Валерій Чалий, Віктор Чумак, Зорян Шкіряк, Єлизавета Щепетильникова, Арсеній Яценюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: