Львівський Євромайдан ініціює створення молодіжного руху за європейські перетворення

Ініціатори та активісти львівського Євромайдану оголосили про створення молодіжного руху в рамках Народного об’єднання «Майдан». Про це йдеться у зверненні, зачитаному під час віча 22 грудня зі сцени Євромайдану у Львові. Про це Дивись. Інфо повідомив Отар Довженко

До участі в молодіжному русі запрошені всі учасники та однодумці Євромайдану. Серед цілей руху –

європейська інтеграція, яка не обмежується підписанням міжнародних документів, а передбачає впровадження європейських стандартів у політиці, економіці, суспільстві, а відтак і ментальності українців.

Докладна програма та ідеологія молодіжного руху львівського Євромайдану буде сформульована робочою групою, яка зараз створюється. Рух координуватиме свої дії з Народним об’єднанням «Майдан».

Повний текст звернення:

За місяць Євромайдану в Україні з’явилась нова велика сила. Це молоді люди, готові брати на себе відповідальність і захищати свої права. Європейська ідея об’єднала українців різних поглядів у прагненні змінити Україну. Але відмова режиму Януковича від підписання Угоди про асоціацію з ЄС, «кривава йолка» на Майдані Незалежності, побиття і арешти протестувальників на вулицях столиці засвідчили, що необхідно не тільки обрати нову владу, але повністю змінити систему управління державою.

Ми ініціюємо створення громадського молодіжного руху львівського Євромайдану, сподіваючись, що він стане першим осередком всеукраїнського молодіжного руху за євроінтеграцію та кардинальні зміни в державі. Основою цього руху стануть молоді люди – ініціатори, активісти, учасники Євромайдану у Львові.

Наша перша вимога до влади: руки геть від наших людей! Ми, учасники львівського Євромайдану, захистимо всіх, хто не побоявся висловити свою позицію. Євромайдан не дозволить репресій і прийде до дверей кожних підприємства, установи, навчального закладу, що утискатиме наших людей. Заблокуємо кожне силове відомство, яке переслідуватиме активістів Євромайдану.

Наша мета – європейська інтеграція України, не лише підписання угоди про асоціацію, а й вступ до Європейського Союзу.

Ми збережемо й розбудуємо головне надбання Євромайдану – спільноту небайдужих людей, об’єднаних ідеєю європейських перетворень. Євромайдан Львів працюватиме на очищення суспільства від корупції, підвищення культурного рівня, впровадження європейських стандартів суспільного життя. Структура, збудована за горизонтальним безлідерним принципом, дозволить кожному реалізувати себе у спільній роботі.

Запрошуємо всіх долучитись до формулювання мети, засад і вимог руху Євромайдан Львів. Ваші пропозиції надсилайте на адресу [email protected]

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: