Рішення Львівської обласної ради про виселення обласної державної адміністрації досі не доведене до громадськості

Порошенко обурився на Пузиревського за перекриття руху у Львові під час його візиту
Президент України Петро Порошенко зробив зауваження керівникові патрульної поліції Львова за перекриття руху транспорту під час робочого візиту на Львівщину.

Прийняте 17 грудня 2013 року на сесії Львівської обласної ради рішення “Про виселення Львівської обласної державної адміністрації із займаних орендованих приміщень”, що набуло великого суспільно – політичного резонансу, досі не оприлюднене.

Згідно з вимогами Регламенту Львівської обласної ради, рішення ради оприлюднюються на офіційному сайті обласної ради невідкладно і в будь – якому разі не пізніше 5-ти робочих днів від дня їх прийняття.

Станом на сьогодні, до Львівської облдержадміністрації рішення ради про виселення не надходило.

Як відомо, зазначеним рішенням  депутати доручили управлінню майном спільної власності обласної ради вжити вичерпних заходів щодо припинення договірних відносин та виселення Львівської облдержадміністрації з орендованих приміщень.

Після ознайомлення з прийнятим на сесії текстом рішення, йому буде надана належна правова оцінка юристами облдержадміністрації, зокрема будуть визначені підстави його оскарження у судовому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: