Садовий не використав кошти

Депутати Львівської обласної ради хочуть почути від міського голови Львова Андрія Садового причини невикористання коштів обласного природоохоронного фонду, передбачені для розробки комплексного проекту рекультивації полігону твердих побутових відходів (ТПВ) у місті Львові.

Сьогодні, 23 грудня, у Львівській обласній раді на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації депутати розглянули звернення директора Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Мирослава Хом’яка щодо розробки комплексного проекту рекультивації полігону ТПВ у м. Львові.

Так, зокрема, у зверненні директора Департаменту йдеться, що для завершення робіт з розробки проекту рекультивації Львівського сміттєзвалища у 2013 році в переліку першочергових природоохоронних заходів на виконання обласних цільових екологічних програм в обласному бюджеті було передбачено 140 тис. грн. Замовником цих заходів виступає Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.

Однак станом на 20 листопада міська рада не провела належних робіт для отримання коштів обласного природоохоронного фонду. Своєю чергою, без розробленого та належним чином затвердженого комплексного проекту, неможливе вирішення проблемного питання функціонування Львівського сміттєзвалища, його закриття та рекультивації.

Заслухавши інформацію Мирослава Хом'яка, депутати вирішили звернутися до міського голови міста Львова Андрія Садового, щоб отримати пояснення щодо відмови міськвиконкому від використання коштів обласного природоохоронного фонду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: