Луценко запропонував на тиждень заблокувати роботу Януковича (відео)

Щоб скинути Віктора Януковича, насправді є два варіанти – революційний, який мені близький, і еволюційний.

Про це на брифінгу у Львові повідомив громадський діяч і політик Юрій Луценко, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

«Якщо йти першим варіантом, то уже у січні, після різдвяних свят, організувати реальний страйк. Не маніфестації вихідного дня, як це є у Києві та у Львові при усій повазі до їх учасників, а з понеділка до неділі проведення переможного страйку, який заблокує владу на усіх автошляхах, на усіх площах, в Урядовому кварталі та у всій Україні, тоді ця влада буде змушена визнати, що вона – уже не влада», - розповів Луценко.

За словами Луценка, якщо на цей варіанти «ми не здатні, а я це допускаю, бо люди не готові ризикувати своїми робочими місцями і, можливо, так станеться, що ми не зможемо їх загітувати, тоді, на жаль, нам прийдеться йти по еволюційному шляху – шляхом участі у президентських виборах. Це важче, бо це будуть не вибори, це буде війна. Ми не будемо мати ні чесного підрахунку голосів, ні чесного ЦВК, ні чесного закону. Проте я не виключаю і цього варіанту й суспільство треба готувати і до цього. Як? До початку Євромайдану 80% українців були проти Януковича, а 46% - за євроінтеграцію. За місяць Євромайдану кількість тих, хто підтримує євроінтеграцію, сягнула 62%. Це показує нам усім: ми маємо захоплювати не площі, ми маємо захоплювати голови», - зазначив Луценко.

Він наголосив, що якщо буде 80% українців проти Януковича, 80% - за євроінтеграцію і 80 % - за єдиного кандидата, тоді «ми зможемо виграти вибори при будь-якій фальсифікації».

«Це і є мій план. Знаю, що люди хотіли б простіше, але усе просте – пусте, а усе важче – важливе, тому ця боротьба надовго і кожен із нас щось має покласти на олтар. Ми маємо відвоювати, а фактично заслужити Україну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: