Садовому не потрібні "Карпати", тому Димінський припинить фінансування (відео)

Вчора ввечері відбувся брифінг почесного президента львівських “Карпат” Петра Димінського.

У розмові із керівником “зелено-білих” взяли участь 10 спортивних журналістів, які намагалися з'ясувати реальний стан справ львівської команди, пише football24.ua

Зазначимо, що Петро Петрович був досить відкритим до спілкування та розповів багато цікавої інформації, яка стосується майбутнього команди, гравців та співробітництва із “Ареною Львів”.

Димінський наголосив, що утримання "Арени-Львів" обходиться близько у 20 мільйонів гривень у рік. І для того, щоб там грати "Карпатам” потрібно перенести туди всю інфраструктуру. Він додав, що вони готові на такий крок, якщо влада передасть 17 гектарів землі у Львові, які обіцяли раніше. Цю землю “Карпати” планують використати для розбудови інфраструктури, щоб пізніше можна було заробити гроші та вкласти у розвиток клубу.

За інформацією почесного президента, у рік він вкладає у команду 5-6 мільйонів доларів, однак вони йому не повертаються. Відтак якщо "Карпати" не матимуть інвестиційної привабливості то з наступного сезону Петро Димінський може припинити фінансування "Карпат".

Цікавою темою для обговорення стали трансфери “зелено-білих” та зарплата футболістів. На думку Димінського, у такій команді як “Карпати”, зарплата гравців повинна бути адекватною та не перевищувати 10 тисяч доларів.

Щодо трансферів, які львів'яни провели влітку, Димінський поділився такою інформацією: "За Павла Ксьонза "Металіст" запропонував 3 мільйони доларів. Лукаса віддали в оренду за 800 тисяч доларів. Ігор Худоб'як відправився в оренду до "Ростова" за 200 тисяч доларів. Леван Кенія став гравцем німецької "Фортуни" за 400 тисяч доларів".

Підсумовуючи результати брифінгу, можна сказати, що все залежить від того, чи налагодять “Карпати” діалог із владою, з якою у львівського клубу поки що досить напружені відносини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: