ВО «Свобода» перебирає владу у Києві, - Фаріон (відео)

Сьогодні міська, так би мовити, рада Києва не відбула свого засідання тільки завдяки тому, що опозиційні депутати, передусім від «Свободи», зупинили цю їхню вакханалію.

Про це зі сцени Євромайдану у Львові заявила народний депутат України Ірина Фаріон і назвала цю подію найважливішою у житті столиці. Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

«Бо насправді каденція Київської міської ради закінчилась ще у липні цього року. Колона людей, понад тисячу осіб, на чолі із депутатами Ігорем Мірошниченком, Олегом Сиротюком, Русланом Марцинківим, Ігорем Сабієм зупинили їхнє свавілля. Це свідчить лише про те, що ми поступовими кроками перебираємо владу у нашій славній столиці Києві», - заявила Ірина Фаріон.

Фаріон відзначила, що це відбувається не зважаючи навіть через те, що начебто через захоплення КМДА відкрито уже 287 кримінальних справ.

«Маємо бути готовими до цього протистояння і якщо ми ув’язались у цю велику війну із владою, мусимо стояти до кінця. Не гоже здавати зараз позиції», - сказала Фаріон.

Вона також наголосила, що нікому не робить честі те, що «дехто із тих, кого амністував Янукович за події на Євромайдані начебто зізнався у своїй провині».

«Це не робить нікому честі. Це дуже серйозна і страшна війна, яка провадиться в Україні з українцями, тому маємо бути готові до цього жорсткого протистояння і розуміти, що це не співання і не танцьовання, а що це серйозна боротьба між світом культури і світом антикультури", - відзначила нардеп.

Деталі - у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: