Перевізники Львова таки ініціюють підвищення вартості проїзду у маршрутках

Прес-служба Асоціації перевізників Львова розіслала роз’яснення щодо підняття тарифів на проїзд у маршрутках міста. Дивись. Інфо подає цю інформацію у повному обсязі: 

1. Питання тарифу за проїзд в громадському автомобільному транспорті, який обслуговує регулярні маршрути в м. Львові, є актуальним з грудня 2012 року. Його ніхто з порядку денного не знімав.

2. Львівське обласне відділення ВГО «ВААП», ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ «УКРАВТОТРАНС – ЛЬВІВ» у грудні 2013 року не звертались із офіційними заявами до органів виконавчої влади міста та депутатського корпусу щодо активізації прийняття рішення про збільшення вартості проїзду.

3. Розрахунки вартості проізду в громадському автомобільному транспорті подані до Львівської міської ради в грудні 2012 року і є актуальними й досі. Бо протягом року умови роботи автотранспортних підприємств на ліпше не змінилися, а навпаки. Ми стверджуємо, що економічно обгрунтованою є вартість проїзду три гривні.

4. Львів – єдине місто на теренах України з населенням близько мільйона людей, де вартість проїзду в громадському пасажирському автомобільному транспорті становить дві гривні.

5. Львівське обласне відділення ВГО «ВААП», ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ «УКРАВТОТРАНС – ЛЬВІВ» офіційно звернулися до Львівської міської ради і депутатського корпусу з проханням при формуванні бюджету міста на 2014 рік окремим рядком передбачити кошти для компенсації автотранспортним підприємствам втрат від надання безоплатних послуг пільговим категоріям громадян відповідно до розрахунків, які були подані автотранспортними підприємствами в управління транспорту ЛМР в серпні 2013 року.

6. Виплата компенсацій від втрат при наданні безоплатних послуг пільговикам не означає, що не треба переглядати вартість проїзду в громадському автомобільному транспорті і збільшувати її.

7. Зволікання з прийняттям рішення про погодження нового тарифу на проїзд в громадському автомобільному транспорті негативно впливає на:

- підвищення рівня заробітних плат працівникам галузі;

- оновлення рухомого складу, потреба якого є незаперечною;

- погіршення зовнішнього і внутрішнього естетичного стану автотранспортних засобів через фізичне і моральне старіння;

- забезпечення більш високого рівня якості послуг для громадян;

- впровадження новітніх технологій в обслуговування населення автомобільним транспортом.

8. Погодження нового тарифу ініціюватимуть, якщо буде консолідована підтримка цього всіма автотранспортними підприємствами міста Львова. Розгляд такої ініціативи в громадській організації перевізників запланований на другу половину січня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: