Режим оголосив журналістам війну, - експерт

Жорстоке побиття журналістки Тетяни Чорновіл - це не просто зухвалий виклик бандитів суспільству й своєрідне залякування працівників ЗМІ. Це - початок неоголошеної війни проти усіх журналістів, усіх вільних мас-медіа, що пишуть й говорять правду про нинішній антидемократичний режим української влади, - так вважає заступник голови ЛОО НСЖУ Андрій Болкун

"Правда про корупційні злочини високопоставлених чиновників лякає їх більше, а ніж мирні пікети чи заяви країн ЄС. Бандити у владі насміхаються з усього народу, з закону, з демократичних засад існування цивілізованих країн. Заявами імперію зла не зруйнувати!

Перестаньмо нарікати на владу чи «бути в шоці», а почати врешті відповідати на їхні дії взаємністю. Лише економічна та інформаційна блокада може змусити їх хоч трохи піти на поступки. Твердо переконаний, що тисячі інформаційних запитів та звернень ефективніше паралізують роботу будь-якого органу влади, ніж годинний пікет сотень обурених демонстрантів. Мусимо перестати писати про чергові досягнення влади, яка поклала квіти до того чи іншого пам’ятника, подарувала дітям у школі крадений телевізор чи комп’ютер, відрапортувала про відкриття дороги чи школи, що були збудовані за кошти платників податків. ЗМІ повинні розпочати повний ігнор «хвалебних» прес-релізів виконавчої влади, а провести серйозні розслідування масового порушення державними службовцями чинного законодавства.

Будьмо солідарними та принциповими у своєму бажанні боротись за правду та вільну, демократичну, правову, європейську країну!", - каже експерт.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: