Суспільство потребує громадського психолога, - Пилипишин

«Сьогодні побили журналістку. Можна засуджувати її за зайвий екстремізм в поведінці. Але вона ще і жінка, і так побити жінку. Уроди», - про це у Фейсбуці пише Віктор Пилипишин.

«У цю ж ніч поранили активіста в Харкові... Але до цього побили студентів, побили беззбройних беркутівців, побили активістів, звалили пам'ятник і захопили адмінбудівлі. А ще до цього просто тупо зупиняли людей інших національностей і також тупо знімали знущання над ними на камеру!», - написав Віктор Пилипишин.

«І все це красиво подається і висвітлюється в ЗМІ. "Благородні розбійники" стають одномоментно героями. Вартує оголосити себе комендантом майдану, комісаром або просто кого-небудь побити або щось знищити. Не треба вчитися, не треба трудитися, не треба бачити, не треба створювати сім'ю і будувати державу. Адже це довго, нудно і важко...», - написав політик.

Він також наголосив, що «пропаганда сили набирає обертів».

«Суспільству нав'язують думку, що сила - це відмінний інструмент вирішення проблем у суспільстві. І ця думка починає отримувати підтримку і з одного, і з іншого боку і реалізовуватися в реальному житті. Впевнений, що за сценою є режисери. Але страшно інше, як багато в суспільстві з'явилося організаторів і виконавців цієї ідеї. Здається, нам потрібен громадський психолог!», - написав Пилипишин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: