Уночі жорстоко побили активістку Тетяну Чорновол (фото, відео)

На автодорозі в районі Борисполя невідомі побили журналістку та громадську діячку Тетяну Чорновол.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Київській обл., інцидент стався сьогодні уночі близько 1:30.

За попередніми даними міліції, Чорновол їхала у власному авто, коли її раптово "підрізав" невідомий автомобіль, з якого вийшло кілька чоловіків. Невідомі витягли Чорновіл з-за керма, побили, а потім кинули у придорожний кювет.

Журналістка викликала міліцію. Наразі на місці події працюють правоохоронці.

У потерпілої численні травми обличчя.

тетяна-чорновол2

Зазначену подію зафіксовано та буде відкрито кримінальне провадження із внесенням до єдиного держреєстру досудових розслідувань.

На своїй сторінці в Facebook Мустафа Найєм написав, що у Тетяни струс мозку і що їй зашивають обличчя.

"Тетяну підрізали на джипі, витягли з машини і побили. Зараз Тетяну повезли на рентген. Сама пересуватися вона не в змозі", - написав він.

Близько 3.00 Найєм оновив інформацію: "За словами Тетяни Чорновіл, вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад в Бориспіль. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася . з машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків".

Нагадаємо: Тетяна Чорновол – автор численних викривальних статей на "Українській правді". Остання її публікація стосувалась заміського маєтку міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Джерело: tvi.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: