"Свобода" назвала брехнею заяву Добродомова

ВО "Свобода" спростовує повідомлення ІА "ЗІК" про напад депутата Львівської обласної ради Йосифа Ситника на директора медія-холдингу "ЗІК" Дмитра Добродомова, що начебто відбувся 26 грудня 2013 року в приміщенні Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

За словами Йосифа Ситника, він дійсно мав словесну перепалку з Дмитром Добродомовим, яка відбувалася в приміщенні Львівської обласної ради в присутності кількох свідків.

"Добродомов підійшов до мене привітатися. Я ж попросив його спершу вибачитися за матюки, які пролунали від нього на мою адресу 24 листопада 2013 року на сцені львівського Евромайдану. Він попросив мене відійти поговорити в туалеті. Коли ми опинилися наодинці – він знову почав нецензурно лаятися. Я йому сказав таке: "Дмитро – ти не чоловік, з тобою немає про що розмовляти", і вийшов. Він вибіг за мною і продовжував кричати. Я пішов у протилежному напрямку", – розповів Йосиф Ситник.

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" обурене спробами провокацій, які намагається реалізувати генеральний директор телеканалу "ЗІК", екс-кандидат у народні депутати України, один із засновників громадської організації "Народний контроль" Дмитро Добродомов. Вважаємо, що застосовувати такі методи самопіару і політичної боротьби – гидко і ницо. Це аморально і низько, ба більше, непродумано. Звинувачувати в побитті заступника завідувача кафедри менеджменту персоналу та адміністрування НУ "Львівська політехніка", кандидата наук, доцента Йосифа Ситника – щонайменше безглуздо. Вимагаємо від Дмитра Добродомова публічних вибачень та негайного спростування брехливої інформації.

Джерело: ВО "Свобода"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: