Свобода слова в Україні під загрозою, - НСЖУ

Голова НСЖУ Олег Наливайко привітав журналістів із Новим роком та Різдвом. Дивись. Інфо подає привітання у повному обсязі:

"Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Мусимо визнати, що нині радість від очікування цих світлих свят перемішана із почуттям тривоги, адже свобода слова в Україні зараз як ніколи під загрозою. В останні місяці року, що минає, наша професія стала чи не однією з найнебезпечніших, бо мало не кожного дня ми стаємо свідками проявів насилля по відношенню до наших колег. У цей нелегкий для медіа-спільноти час Національна спілка журналістів  України постійно привертає увагу української та світової громадськості до загрозливих тенденцій у нашій державі.   Активна позиція НСЖУ – ось із чим ми входимо у новий 2014 рік.

У році, що минає, ми багато зробили і багато досягли. Звісно, не все, що планувалося, однак визначені пріоритети Спілка виконує. Маю надію, що рік наступний буде ще більш результативний, сповнений приємними подіями.

Наша медіа-організація не стоїть на місці, прагне бути сучасною та корисною кожному журналісту, тож сподіваюся, що у новому році до нас приєднається все більше колег.

Напередодні свят дозвольте побажати вам нових досягнень, нових вражень і нових успіхів, цікавих тем та вдячної аудиторії. Нехай усі негаразди залишаться у минулому, а Новий рік принесе злагоду та радість у ваші оселі, здійснення найсміливіших сподівань! Бажаю вам, вашим колективам і вашим родинам бути здоровими та щасливими. Щоб вас ніколи вас не полишала невичерпна енергія, а поруч були дружні посмішки та тепло рідних людей!", - йдеться у привітанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: