«Свободівець» Ситник здійснив напад на телеведучого ZIK Дмитра Добродомова

Cьогодні, 26 грудня, у приміщенні Львівської обласної ради, депутат від ВО «Свобода» Йосиф Ситник напав на автора та ведучого програми журналістських розслідувань «Народний контроль», генерального директора медіахолдингу ZIK Дмитра Добродомова. Інцидент стався перед початком засідання ради НО «Майдан», - повідомляє прес-служба ZIKу.

«Ми зустрілися у вбиральні і депутат Ситник накинувся на мене зі словами «Ах це ти! Давно хотів тобі…», та вдарив у обличчя», - описує інцидент Дмитро Добродомов.

На місці пригоди уже  працює слідчо-оперативна група Галицького районного відділу міліції, яка з’ясовує обставини нападу. Дмитро Добродомов написав відповідну заяву у правоохоронні органи, будуть зняті побої.

Медіахолдинг ZIK рішуче засуджує поведінку депутата Львівської обласної ради та  звертається із закликом до керівництва ВО «Свобода» відреагувати на ганебний вчинок свого колеги. У нас викликає занепокоєння той факт, що обласний обранець дозволив собі застосувати фізичне насилля до журналіста і навіть не побоявся зробити це у будівлі облради. Медіахолдинг ZIK обіцяє не залишити цей інцидент поза увагою і звертається до правоохоронних органів з проханням забезпечити прозоре та об’єктивне розслідування.

Джерело: ZIK

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: