У Львівській облраді згадали за ремонт доріг

У Львівській обласній раді розглянули проект Програми фінансування робіт, пов’язаних із  ремонтом автомобільних доріг на 2014 - 2016 роки

Цей проект представили 24 грудня на розгляд депутатів на засіданні постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради.

Проект Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2014 – 2016 роки розроблений Департаментом розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської обласної державної адміністрації на виконання доручення постійної комісії Львівської обласної ради від 24 жовтня цього року. Депутати вирішили продовжити розгляд проекту Програми на наступному засіданні комісії.

Як повідомила прес-служба облради, попередньо депутати заслухали звіт Департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу Львівської облдержадміністрації про виконання Програми фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік у третьому кварталі цього року.

Нагадаємо, що у 2013 році на цю Програму в обласному бюджеті передбачено 64 млн 203 тис. 400 грн. За ці кошти заплановано провести: капітальний ремонт 42 тис 682 кв. м доріг загального користування місцевого значення та поточний ремонт 209 тис. 892 кв. м доріг загального користування; капітальний ремонт 18 тис. 720 тис. кв. м доріг комунальної власності та поточний ремонт  6 тис. 780 тис. кв. м доріг комунальної власності.

        

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: